Cursuri de Chitara

De ce este bine sa cantam de mici la chitara?

Studiul unui instrument muzical în copilărie influenţează pozitiv capacitatea auditivă la maturitate, având beneficii în ceea ce priveşte dezvoltarea creierului, se arată într-un studiu al cercetătorilor americani.

Lecţiile de muzică din copilărie ajută creierul şi auzul să se menţină în formă odată cu înaintarea în vârstă, potrivit cercetărilor efectuate.


Despre chitara

Chitara joacă un rol important în numeroase genuri muzicale aparținând folclorului, dar îndeosebi muzicii de consum. Între aceste genuri, se numără muzica blues, country, folk, flamenco, jazz, rock și pop.


Cursuri de chitara

Cursuri de Chitara Clasica si Chitara Acompaniament se adreseaza iubitorilor acestui instrument, copii, adolescenti sau chiar adulti, incepatori, nivel mediu sau avansati. Cursurile sunt individuale si varsta minima este de 7 ani.

Oricine doreste sa se inscrie va participa la o Testare gratuita de Ritm si Auz.

Este important pentru oricine sa incerce sa studieze lectii de chitara si orice alt instrument, ca si hobby, deoarece invatarea continua va dezvolta inteligenta, creativitatea si astfel se va dobandi dezvoltarea personala si profesionala.

Pentru nivel incepatori se vor invata notiuni de baza, note musicale si ritm, elemente de teoria muzicii si formarea auzului musical, esentiale pentru studierea oricarui instrument. De asemenea pentru Lectii de Chitara Acompaniament se vor invata acordurile folosite usual, tehnica instrumentala, game. Dupa cateva lectii se pot invata acordurile folosite in melodiile preferate si abilitatile cantatului Vocal-Instumental.

Pentru cei care deja au un nivel mediu de cunoastere a acestui instrument se va urmari imbogatirea Repertoriului si exersarea deprinderilor si abilitatilor dobandite, imbogatirea tehnicii instrumentale si lejeritatea in interpretare.

Pentru cursantii cu nivel avansat se va realize un Repertoriu variat si se va pune accentua pe interpretarea si expresivitatea artistica, exersarea pe pasaje musicale si frazare.

Dupa insusirea notiunilor de baza toti inscrisii vor avea posibilitatea de a participa la Auditii, Spectacole, realizarea unei Formatii (Band) sau a unui Grup Vocal-Instumental, vor avea posibilitatea sa socializeze si sa cante alaturi de alti muzicienti, sa realizeze inregistrari audio in studio muzical profesional si sa se dezvolte alaturi de alti tineri talentati.


Preturi cursuri chitara

Durata unui curs / lectii de chitara este de 60 min.

Pretul este de 100 Lei  

Click aici pentru YOUTUBE