Cursuri Tenis de Masa

De ce Tenisul de masa?

Tenisul de masa, din cele mai vechi timpuri, pentru noi am putea incepe cu anul 1950- Angelica Rozeanu-Adelstein din România câstiga 6 titluri consecutive la individual feminin la Campionatele Mondiale. 1955 a fost ultimul an în care titlul mondial la individual feminin revine unei jucatoare non-asiatice.Rozeanu-Adelstein a câstigat, de asemenea, 3 titluri la dublu femei (1953, 1955-1956) si 3 titluri la dublu mixt (1951-1953)

De la aceasta data si pana azi, Tenisul de Masa in Romania ia o amploare deosebita!

Tenisul de asa se adreseaza iubitorilor acestui sport, limita vartei de inscriere fiind de 7 ani. La ClubSmile veti putea beneficia de cursuri si lectii individuale si de grup (nu mai mult de 4 elevi), veti descoperi lumea tenisului de masa.

Cursurile de tenis de masa si lectiile individuale vor fi asigurate de Antrenor-jucator-partener specializat in a preda cursuri de tenis de masa. Instructorul, antrenorul care va sustine lectiile de tenis de masa arestudii superioare (FACULTATEA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT) si cursuri colaterale de Antrenor!

Va asteptam la cursuri de tennis de masa cu bratele deschise si veti vedea o schimbare in viata dumneavoastra indiferent ca sunteti copii sau parinti!

Tenisul de masa nu va fi doar o metoda de relaxare si sanatate ci si un MOD DE VIATA! Copii, parinti, performanta sau hobby, pur si simplu nu conteaza! Sanatate pentru toti! Miscarea complexa pe care o are Tenisul de masa, il face cel mai complet sport! Viteza de reactie maxima, rezistenta fizica, antrenare psihica la fel ca la sah, dezvoltarea atentiei (benefica in special soferilor) etc..!


Preturi Antrenament Tenis de masa

O SEDINTA = 60 min = 100 Lei, Antrenament Individual cu Profesor Antrenor + achitarea mesei de joc/ora la sala unde se desfasoara antrenamentul (intre 15 lei si 25 Lei) 

Click aici pentru VIDEO - Antrenamente Postate pe YOUTUBE 

Din cauza pandemiei sa renuntat la abonamente si antrenamente de grup!