Cursuri de Engleza

De ce engleza?

Engleza este peste tot, este o limbă prietenoasă, pe care o poți învăța de mic cu usurinta.

In plus, în cadrul Uniunii Europene, engleza este cea mai studiată limbă, Engleza este o limbă dominantă vorbită în multe țări și folosită în foarte multe domenii, este limba pe care o poți utiliza în carieră.

La clubul nostru, lucram facand in prealabil o diferențiere a cursantilor în funcție de vârstă și/sau în funcție de nivel, in predare axandu-ne pe nevoile cursantului, precum și pe îndeplinirea obiectivelor cursului cât mai aproape de asteptarile centrului nostru, dar și de ale părinților și copiilor.

Programul cursului de limba engleza ofera copiilor posibilitatea de a-si dezvolta capacitatea de a purta o conversatie, de a raspunde si de a formula intrebari, de a exprima opinii, in limba engleza.

De asemenea, copilul va reusi sa redacteze o compozitie scrisa, isi va imbogati vocabularul cu noi cuvinte prin folosirea de expresii specifice limbii si prin invatarea activa. Copilul va intelege un text oral sau scris, cu ajutorul aplicatiilor din materialele folosite la curs.

Probele la care sunt testati participantii la examene precum Cambridge sau IELTS, sunt: 

- “Reading” (citire) este proba in cadrul careia se testeaza abilitatea de a citi, de a intelege, de a face conexiuni intre diferite informatii dispersate, de a alatura partile unui text in functie de insiruirea lor logica, de a completa anumite spatii cu informatii deduse din text.

- “Writing” (scriere) presupune anumite tehnici de elaborare ale unor scrisori/texte tip, folosind expresii tipice pentru anumite adresari, o structurare cat mai clara a lucrarii, o asezare adecvata in pagina, o atentie sporita acordata limbajului si, mai ales, stilului folosit. Aceste abilitati se imbina cu creativitatea, care-si are rolul ei, deloc de neglijat.

- “Use of English” (folosirea limbii engleze) este proba in care materialele de pregatire urmaresc un tipar si problemele de gramatica vizate sunt specifice fiecarui nivel.

- “Listening” (ascultare) – pentru aceasta proba capacitatea de a memora trebuie, fara indoiala, cultivata si exersata.

- “Speaking” (conversatie) este proba care necesita antrenament in ceea ce priveste exprimarea. Antrenamentul in acest sens presupune o minima cunoastere a “regulilor” de interactiune verbala si non-verbala cu un partener de conversatie.

Aceleasi probe sunt incluse in metoda de predare a profesorilor nostri, deoarece acestea sunt punctele importante de dezvoltare ale copilului atat pentru cunoasterea unei limbi straine , cat si in general

Modul in care sunt structurate lectiile de limba engleza, precum si nivelul, respectiv varsta pentru fiecare grup de studiu, le puteti studia in tabelul de mai jos.

Tip Abonament

Numar cursanti

Nivel

Durata

Frecventa

Pret/luna

Modul

3-7

Incepator (5-6 ani)

45 min

o data/sapt

150 ron

3-7

Incepator (7-9 ani)

60 min

o data/sapt

180 ron

3-7

Intermediar

90 min

o data/sapt

270 ron

3-7

Intermediar/avansat

120 min

o data/sapt

320 ron

Privat/Semiprivat

1-2

Orice nivel. Se va parcurge modulul in paralel cu temele scolare

90/120 min
(in functie de varsta)

o data/sapt

360 ron (90min)
480 ron (120 min)

Privat/Semiprivat (pregatire pentru concursuri scolare)

1-2

Orice nivel. In functie de nivel se va stabili durata si frecventa cursului

90/120 min
(in functie de varsta)

o data/sapt

340 ron (90min)
460 ron (120 min)

Intensiv

3-5

Orice nivel. Parcurgerea modulului + exercitii suplimentare – abonament 3 luni

90/120 min
(in functie de varsta)

2 ori/sapt

375 ron (90 min)
500 ron (120 min)

Intensiv privat/semiprivat

1-2

Orice nivel. Parcurgerea modulului + exercitii suplimentare – abonament 3 luni

90/120 min
(in functie de varsta)

2 ori/sapt

420 ron (90 min)
560 ron (120 min)

Pentru inscrieri sau orice alte informatii suplimentare contactati-ne la numarul de telefon sau adresa de e-mail de pe site.